Resurssikeskuksessaan IRIPS järjestää työryhmiä, jotka laativat työkaluja, koulutus- ja kurssiohjelmia vastaamaan erilaisiin kysymyksiin: miten edistää osallisuutta, työllistyvyyttä, kansalaisvelvollisuuksien hoitamista, pääsyä sosiaaliseen ja kulttuuriseen autonomiaan, stressinhallintaan, ihmissuhteisiin, suruun, miten auttaa yleisö, terveydenhuollon työntekijät, työtoverit ja muut selviävät kriisitilanteesta. Inspiroitunut lupaavasta yksilöllisen sijoittamisen ja tuen metodologiasta. IRIPS alkaa pilotoida ja laajentaa käyttöä myös koulutusympäristössä tukemalla PMH:n (mielenterveysongelmista kärsivien henkilöiden) sisällyttämistä mahdollisuuksien mukaan vakiokoulutuskursseihin. IRIPS toteuttaa hanketta ”Empower me with riittävä huomio ja tempered hyperactivity”, jonka tavoitteena on parantaa tarkkaavaisuusvajeista kärsivien opiskelijoiden akateemista/koulutuksellista menestystä ja suorituksia. Se keskittyy toisaalta innovatiivisten työkalujen ja menetelmien kehittämiseen, joilla edistetään opettajien/kouluttajien/kasvattajien kykyä käsitellä riittävästi opiskelijoita; huomiokykyä, ja toisaalta hankkeen tarkoituksena on tarjota opiskelijoille työkaluja, menetelmiä huomiohäiriöiden hallitsemiseksi ja huomiokyvyn lisäämiseksi. Yhdistys on suunnitellut ja edistänyt taideterapiaan perustuvaa psykokasvatusprojektia tukeakseen oppimisvammaisten aikuisten osallistumista aikuiskoulutukseen.
Istanbulin kuvernöörillä on ollut suuri kokemus kansallisista ja kansainvälisistä projekteista erityisesti EU-hankkeissa (KA1, KA2, KA3 ja Sport). EU- ja ulkosuhdetoimisto on osasto, joka vastaa hankkeiden koordinoinnista ja toteuttamisesta kullakin tasolla. Periaatteessa etusijalle asetetaan hankkeet, jotka koskevat muita heikommassa asemassa olevia ryhmiä, kuten työttömiä (nuoria) tai maahanmuuttajataustaisia tai fyysisiä/psyykkisiä vammoja. GOI:lla on yhteistyöprotokollat Istanbulin yliopistojen ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Provinssin korkeimpana hallintoelimenä GOI:lla on valtava vaikutus Istanbulin instituutioihin, ja se voi tarvittaessa helposti ottaa mukaan eri alojen asiantuntijoita ja professoreita tai tutkijoita.
Youth for Equality on Slovakiaan paikallisena nuorisoaloitteena perustettu järjestö, jonka tavoitteena on saada aikaan myönteisiä muutoksia ja kehittää toimintaa paikallisella ja kansainvälisellä tasolla koulutuksen, työmarkkinoiden, ympäristön, nuorten henkilökohtaisen ja ammatillisen osallistumisen alalla. nuorten kehitys ja integroituminen yhteiskuntaan . Järjestö koostuu ryhmästä nuoria ammattilaisia, jotka neuvovat ja järjestävät koulutustoimintaa tavoitteenaan auttaa nuoria parantamaan taitojaan ja tietojaan, löytämään hyödyllisiä koulutus- ja uramahdollisuuksia paikallisesti ja kansainvälisesti. Nuoret Tasa-arvolle järjestää ohjelman pehmeiden taitojen hankkimiseksi arkioppimisen, kuten keskustelujen, keskustelujen, ryhmätyön ja aivoriihien kautta. Sisäisen motivaation ja luovuuden teemoista käymme läpi johtamisen, tiimityön, viestinnän, markkinoinnin, työ- ja koulutusmahdollisuudet aina liiketoimintasuunnitelman laatimiseen asti. Näissä työpajoissa käsitellään myös kestävää kehitystä, työmarkkinoiden uusia trendejä ja vihreitä taitoja. Työpajoja toteuttavat Nuorten tasa-arvon nuorisotyöntekijät.
INFODEF, Institute for Promotion of Development and Training, on yksityinen ja riippumaton tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokeskus, jonka tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa hankkeita, jotka edistävät kestävää ja osallistavaa kehitystä koulutuksen, kulttuurin ja innovaation kautta. Keskus suunnittelee ja kehittää innovatiivisia työkaluja, menetelmiä, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ja taloudellisiin haasteisiin ja mahdollistavat tulevien tavoitteiden ja tavoitteiden saavuttamiseksi yhteiskunnassa tarvittavien muutosten ennakoinnin ja ohjaamisen. INFODEF tukee koulutusjärjestelmien modernisointia sekä julkisten ja yksityisten oppilaitosten pedagogista innovatiivisuutta kansallisella ja Euroopan tasolla. Hänellä on laaja asiantuntemus innovatiivisten opetus- ja oppimismenetelmien, -työkalujen ja -resurssien kehittämisestä, ja hänellä on laajennettavaa työtä EQF- ja ECVET-pohjaisten koulutusohjelmien ja oppimistulosten määrittelyssä sekä uusien työkalujen suunnittelussa perus-, avain-, poikittais- ja ammatillinen osaaminen, innovatiivisten tieto- ja viestintätekniikkaan perustuvien työkalujen kehittäminen, työperusteisen oppimisen ohjelmia ja käytäntöjä tukevien menetelmien suunnittelu, uudet välineet epävirallisen ja arkioppimisen tunnustamiseksi ja validoimiseksi, innovatiiviset opetusmenetelmät, yrittäjyyskasvatus, erityisesti koulutus sekä koulutusohjelmien arviointi ja laadunarviointi.
IASIS toimii aktiivisesti sosiaalisen osallisuuden, mielenterveyden ja koulutuksen alalla. Järjestö on sidoksissa työministeriöön, voittoa tavoittelemattomien yksityisten sektorien valtakunnalliseen rekisteriin ja hyvinvoinnin pääosaston vapaaehtoisten kansalaisjärjestöjen erityisrekisteriin. IASIS:lla on johtamiskompetenssijärjestelmä, jonka on sertifioinut Special Service / Sector for Health and Social Solidarity, ja se on myös Kansallisen Sertifiointijärjestön sertifioima ammatillinen koulutuskeskus, ja se on myös yhdyskuntapalveluiden toimeenpaneva elin. Lisäksi IASIS on sertifioinut Youth and Lifelong Learning Foundation -säätiön European Solidarity Corpsin toteuttamiseksi. Lopuksi IASIS on Euroopan unionin terveys-, työ- ja sosiaali- ja opetusministeriön valvonnassa, ja vuosittaiset taloudelliset raportit lähetetään tilintarkastustuomioistuimelle ja postitetaan aloitteeseen. IASIS on perustettu vuonna 2005. Sen 15 vuoden kokemuksella ja panoksella ihmiset ovat aina olleet suunniteltavien ja toteutettujen hankkeiden keskipisteessä, joiden päätavoitteena on tarjota psykososiaalista tukea, torjua haavoittuvien ryhmien sosiaalista syrjäytymistä, tarjota psykologisia ja neuvontapalvelut, yhtäläisten mahdollisuuksien ja uusien näkökulmien luominen.
System&G Finland ry on suomalainen kansalaisjärjestö. Päätavoitteemme ovat: Edistää nuorten aktiivista kansalaisuutta yleensä ja erityisesti nuorten Euroopan kansalaisuutta Kehittää nuorten solidaarisuutta ja edistää suvaitsevaisuutta tavoitteenaan sosiaalisen yhteenkuuluvuuden vahvistaminen Euroopan unionissa, Edistää keskinäistä ymmärrystä ja keskinäistä kunnioitusta nuorten välillä. eri maat, edistää eurooppalaista yhteistyötä nuorisoalalla, edistää vapaaehtoistyötä kaikilla tasoilla ja muodoissa, tiedottaa, herättää ja aktivoida nuoria ympäristönsuojelun ja terveellisten elämäntapojen alalla, edistää nuorten osallistumista ja koulutusta epävirallisen oppimisen kautta edistämään sellaisia käsitteitä kuin rauha, vakaus, turvallisuus, demokratia ja ihmisoikeuksien suojelu. System&G Finland on tasa-arvoinen kumppani, joka tuo tietonsa ja taitonsa pöytään. System&G Finland on vastikään perustettu kansalaisjärjestö, joka vaatii vuosien kokemusta nuorisotyöstä sekä Erasmus+ -ohjelmasta ja kansainvälisestä nuorisotyöstä. Vain idea keskittyy aiheisiin moniin eri asioihin, kuten: Pakolaiset ja maahanmuuttajat, yrittäjyys, urheilu, terveelliset elämäntavat, ekologisuus ja ympäristö, Epävirallinen koulutus. System&;G Finland järjestää tapahtumia ja työpajoja suomalaisille nuorille.